Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ διακοπών ρεύματος σήμερα Κυριακή

Περιοχές σε πέντε δήμους της Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν ρεύμα για αρκετές ώρες σήμερα Κυριακή σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Μπαράζ διακοπών ρεύματος θα σημειωθεί σήμερα σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, από τις 7:30 έως τις 11:30 δεν θα έχουν ρεύμα καταναλωτές στο τμήμα της οδού Πόντου προς Κ. Κρυστάλλη στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Στον ίδιο δήμο θα σημειωθεί διακοπή από τις 8:00 έως τις 11:30 στις οδούς Χαλκοκονύλη και Β. Παπαθανασίου.

Παράλληλα, από τις 8:00 έως τις 12:00 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές στον δήμο Δέλτα, βόρεια της Νέας Μαγνησίας και της ΕΟ, γύρω από το «Παραδοσιακό Κουλούρι».

Ακόμα, από τις 8:00 έως τις 14:00 δεν θα έχουν ρεύμα οι καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών Περραιβού με Θ. Στρατηγή, Λ. Τσάμη και Τσελεπή στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη.

Στον ίδιο δήμο θα υπάρξει διακοπή ρεύματος από τις 8:00 έως τις 15:00 στην περιοχή μεταξύ των οδών Σεφέρη, Βυζαντίου, Ιπποκράτους, Πρωτομαγιάς, Δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένων και των κάθετων Παπαφλέσσα, Ανοίξεως, Βαρνάλη, Σ. Λούη, Θερμαϊκού και Μενάνδρου.

Από τις 9:30 έως τις 13:00 θα σημειωθεί διακοπή στην οδό Λ. Σοφού 1 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, από τις 11:00 έως τις 14:30 δεν θα έχουν ρεύμα καταναλωτές στον δήμο Δέλτα, βόρεια του Καλοχωρίου στην οδό Κανάρη.

Τέλος, από τις 12:00 έως τις 14:30 θα σημειωθεί διακοπή σε τμήμα της περιοχής η οποία περικλείεται από τη Συμμαχική Οδό, Θεσσαλονίκης-Νεοχωρούδας, Ιωνίας και Μακεδονομάχου Α. Τίκα στο Ωραιόκαστρο.