Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μπάζωσαν φρεάτια στην πλατεία Μουσχουντή! Μηνύσεις από τον δήμο (φωτο)

Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης βρήκαν τρία μπαζωμένα και τσιμεντωμένα φρεάτια στην περιοχή πέριξ της πλατείας Μουσχουντή

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην πλατεία Μουσχουντή και στην οδό Ηφαιστίωνος από τον δήμο Θεσσαλονίκης αποκάλυψαν... τρία μπαζωμένα φρεάτια.

Όπως σημείωσε στη Voria.gr ο τεχνικός σύμβουλος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μήτρου, τα συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης βρήκαν τρία μπαζωμένα και τσιμεντωμένα φρεάτια στην περιοχή πέριξ της πλατείας Μουσχουντής, ενώ σε ένα εξ αυτών λείπει και το καπάκι.

Επί τόπου βρίσκεται συνεργείο της ΕΥΑΘ προκειμένουν να καθαρίσει, μαζί με τα συνεργεία του δήμου, τα φρεάτια και να αντικαταστήσουν τις φθορές.

Μάλιστα, όπως δηλώνει ο κ. Μήτρου, ο δήμος θα προβεί και σε μηνύσεις κατά αγνώστων για να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι που προέβησαν σε αυτήν την πράξη.

Λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας στην περιοχή κατέβηκε αρκετό νερό.

Σε κάθε πρίπτωση τέτοιες ενέργειες προσθέτουν επιπλέον προβλήματα στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση που βιώνει η Θεσσαλονίκη με τις πλημμύρες.

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες

Σήμερα ολοκληρώνεται η τριήμερη ασφαλτόστρωση των δρόμων γύρω από την πλατεία Μουσχουντή και της οδού Ηφαιστίωνος. Η οδός Ηφαιστίωνος συνδέει την οδό Κασσάνδρου με την οδό Αγίου Δημητρίου και εξυπηρετεί χιλάδες οχήματα καθημερινά.

Δείτε εικόνες από τα μπαζωμένα φρεάτια