Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νέα επεισοδιακή καταδίωξη διακινητών στην Εγνατία - Χειροπέδες σε 17χρονη

Στις προστατευτικές μπάρες στην Εγνατία Οδό πρόσκρουσε όχημα, όταν ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε έλεγχο των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στη σύλληψη μίας 17χρονης Ρομά προχώρησε η ελληνική αστυνομία χθες το απόγευμα μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Εγνατία Οδό, στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λητής εντόπισαν Ι.Χ.Ε. στην Εγνατία οδό (ύψος διοδίων Ανάληψης), στο οποίο έγινε σήμα προκειμένου να ελεγχθεί, όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα στην έξοδο Ωραιοκάστρου να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκε και συνελήφθη η 17χρονη συνοδηγός, καθώς και τρεις παράτυποι μετανάστες από τη Συρία, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Ένας εκ των μεταναστών τραυματίστηκε ελαφρά από την πρόσκρουση και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός κατάφερε να ξεφύγει.

Φωτογραφία αρχείου