Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νέα προσαγωγή για την επίθεση στον 15χρονο ο οποίος πήρε εξιτήριο

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προχώρησε στην προσαγωγή ενός ακόμη ατόμου για τη βάναυση επίθεση στον 15χρονο στην πλατεία Ευόσμου της Θεσσαλονίκης.

Στην προσαγωγή ενός ακόμη νεαρού προχώρησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την επίθεση στο 15χρονο αγόρι στην πλατεία Ευόσμου της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο νεαρός προσήχθη και αναμένεται να διαπιστωθεί έαν συμμετείχε στη βάναυση επίθεση κατά του 15χρονου.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Δύο ανήλικοι ομολόγησαν τον ξυλοδαρμό του 15χρονου στον Εύοσμο (vid)

Νωρίτερα σήμερα όπως έγινε γνωστό ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι 16 και 17 ετών, ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι φέρονται να ομολόγησαν ότι είναι ανάμεσα στους δράστες της άγριας επίθεσης που δέχτηκε ο 15χρονος μαθητής το βράδυ του Σαββάτου στην πολυσύχναστη πλατεία του Ευόσμου, ώστε να ληστέψουν το κινητό του φίλου του 15χρονου που βρίσκοταν μαζί του κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 15χρονος είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτηρίο από το νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς, ωστόσο θα πρέπει να παραμείνει κλινήρης για το επόμενο δεκαήμερο, τουλάχιστον.