Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη

Η ογκώδης δικογραφία βρίσκεται πλέον στα χέρια εισαγγελέα μετά από μακρά ανακριτική διαδικασία - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση.

Στα χέρια εισαγγελέα βρίσκεται πλέον η δικογραφία για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Αφού μελετήσει την πολυσέλιδη δικογραφία, ο εισαγγελικός λειτουργός αναμένεται να υποβάλλει την πρότασή του προς το Δικαστικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η δικογραφία φέρνει νέα στοιχεία στο φως, καθώς από την ιατροδικαστική έκθεση προέκυψε ότι η 24χρονη δεν είχε περίοδο, σε αντίθεση με ό,τι η ίδια είχε αναφέρει. Σημειώνεται ωστόσο ότι η πλευρά της 24χρονης αφήνει αιχμές για την τήρηση του πρωτοκόλλου στις δειγματοληψίες DNA.

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες εστάλησαν στην Ελβετία ήταν, σύμφωνα με το πόρισμα, αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες ενώ η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας η πλευρά της 24χρονης κατήγγειλε πως υπάρχει ένα βίντεο του φερόμενου βιασμού της. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η κοπέλα κλήθηκε να καταθέσει αναφορικά με αυτό, ωστόσο όπως προέκυψε, αφορούσε σε άλλα άτομα και όχι την ίδια.

Υπενθυμίζεται ακόμα ότι η 24χρονη είχε καταγγείλει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού αφού ναρκώθηκε, ωστόσο ο φάκελος της ανακρίτριας έκλεισε με έναν κατηγορούμενο, καθώς σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός. Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση σε έναν 27χρονο που έχει αφεθεί ελεύθερος με όρους.