Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη Σέρβα τουρίστρια σε παραλία του Σταυρού

Η 71χρονη είχε καταλύσει σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο της περιοχής. Το πρωί της Δευτέρας είχε μεταβεί για μπάνιο σε παραλία, χωρίς όμως να γυρίσει ποτέ

Νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 71χρονη τουρίστρια από τη Σερβία σε θαλάσσια περιοχή δυτικής παραλίας του Σταυρού, στη Θεσσαλονίκη.

Η 71χρονη είχε καταλύσει σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο της περιοχής. Το πρωί της Δευτέρας είχε μεταβεί για μπάνιο σε παραλία, χωρίς όμως να γυρίσει ποτέ πίσω.

Οι υπόλοιποι διαμένοντες των δωματίων όταν αντιλήφθηκαν ότι η 71χρονη λείπει για ώρες ενημέρωσαν τη Λιμενική Αρχή Σταυρού, όπου ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της.

Το Λιμενικό Σώμα εντόπισε την 71χρονη και το Α/Κ σκάφος '«ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΑ'» Ν.Θ. 655, το οποίο ανέσυρε την τουρίστρια και τη μετέφερε στο λιμένα Σταυρού. Στη συνέχεια, η Σέρβα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

φωτογραφία αρχείου