Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 51χρονος αγνοούμενος- Τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο και τον παράτησαν

Ο 51χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα στον μηρό με εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται για κοπή ξύλων - Ύποπτος ο 59χρονος που ήταν μαζί του.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η εξαφάνιση του 51χρονου Ίλι Μέρα την 1η Νοεμβρίου από την Αρέθουσα Θεσσαλονίκης καθώς εντοπίστηκε νεκρός της απογευματινές ώρες της Κυριακής.

Διαβάστε σχετικά - Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εξαφανίστηκε 51χρονος που είχε πάει για δουλειά στην Αρεθούσα

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος αλβανικής υπηκοότητας, για τον οποίον είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 4 Νοεμβρίου και αγνοείτο, είχε μεταβεί για παράνομη υλοτόμηση σε ορεινό όγκο της Αρέθουσας μαζί με έναν 59χρονο ημεδαπό. Ο 51χρονος είχε εργασιακή σχέση με τον 59χρονο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο 59χρονος τραυματίστηκε και στη συνέχεια, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τραυματίστηκε θανάσιμα στον μηρό και ο 51χρονος. Ο τραυματισμός του 51χρονου επήλθε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από εργαλείο που χρησιμοποιείται για κοπή ξύλων, πιθανόν αλυσοπρίονο.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος κάλεσε τον γιο του ο οποίος τον μετέφερε σε κοντινό κέντρο Υγείας χωρίς όμως τον 51χρονο. Μάλιστα, ο 59χρονος φέρεται να πέταξε στον δρόμο το κινητό του 51χρονου Ίλι Μέρα.

Ο 59χρονος, του οποίου η εμπλοκή στο συμβάν ερευνάται, μαζί με τον 28χρονο γιο του συνελήφθησαν χθες για παράνομη οπλοκατοχή και σχηματίζεται δικογραφία.

O 59χρονος συνελήφθη καθώς μετά από έρευνες στο σπίτι του, εντοπίστηκαν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φυσίγγια. Χειροπέδες πέρασαν επίσης οι αρχές και στον 28χρονο γιο του καθώς κατείχε παρανόμως μαχαίρι. Παραπέμφθηκαν και οι δύο να δικαστούν με την αυτόφορη διαδικασία.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.