Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νυχτερινή ασφαλτόστρωση στην Εθνικής Αντιστάσεως και απόψε-Αυτοψία Πατουλίδου

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών χθες το βράδυ

Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης από τις τεχνικές υπηρεσίες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τις νυχτερινές ώρες στον Κ13.
 
Συγκεκριμένα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουλίου στην Εθνικής Αντιστάσεως στο τμήμα από το ύψος του κόμβου Κ13 (ισόπεδος κόμβος Αγίου Παύλου) μέχρι το ύψος του ισόπεδου κόμβου της Μαρίνου Αντύπα κατά τις νυχτερινές ώρες από τις 22:00 έως τις 6:00 π.μ.
 
Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών το βράδυ της Δευτέρας 25 Ιουλίου ξημέρωμα Τρίτης 26 Ιουλίου.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το ξημέρωμα της Τετάρτης 27 Ιουλίου.  

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε: «Οι νυχτερινές εργασίες ασφαλτόστρωσης έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από αυτές που γίνονται κατά τις πρωινές  ώρες. Προσπαθούμε όμως να διευκολύνουμε με κάθε τρόπο τους πολίτες. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης  και παρακαλώ τους διερχόμενους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τις υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης».