Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο 22χρονος που ξεκοιλιάστηκε στο ΑΠΘ είχε πέσει με χειροπέδες στον Θερμαϊκό!

Ο Αλγερινός που είχε βουτήξει στον Θερμαϊκό φορώντας χειροπέδες τραυματίστηκε σήμερα στο ΑΠΘ προσπαθώντας να διαφύγει από αστυνομικούς

Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στην επικαιρότητα της Θεσσαλονίκης, και αυτήν για αρνητικό λόγο: ο 22χρονος Αλγερινός που πριν λίγες μέρες είχε ξεφύγει από τους αστυνομικούς και βούτηξε φορώντας χειροπέδες στον Θερμαϊκό Κόλπο ήταν ο νεαρός άνδρας που έπεσε πάνω σε τζαμαρία στην πλατεία Χημείου, εντός του ΑΠΘ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Στο περιστατικό που σημειώθηκε στις 3 Ιουλίου, ο 22χρονος κυκλοφορούσε ημίγυμνος και μεθυσμένος στην περιοχή της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, ενοχλώντας περαστικούς και διερχόμενα οχήματα.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο περνώντας του χειροπέδες επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, ωστόσο ο ίδιος κατάφερε να τους ξεφύγει και να τρέξει μέχρι τη θάλασσα, βουτώντας μέσα με αυτήν.

 



Σήμερα, στο πλαίσιο επιχείρησης της ΕΛΑΣ για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών στην πλατεία Χημείου, εντός του campus, οι αρχές κυνήγησαν και πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα.

Ο 22χρονος Αλγερινός στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε πάνω σε τζαμαρία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Συγκεκριμένα, υπέστη εκσπλάχνωση κοιλίας και μεταφέρθηκε σε αρκετά σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.