Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγείρεψε στην Αριστοτέλους για καλό σκοπό (φωτο+video)

Η Κοινωνική Κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος» έκανε ακόμα ένα μεγάλο τραπέζι αγάπης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για όσους έχουν ανάγκη

Το τραπέζι σε όσους το έχουν ανάγκη έκανε και σήμερα η Κοινωνική Κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος» στην Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχοντας αυτή τη φορά σε ρόλο μάγειρα και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής, που βρίσκεται σήμερα στην πόλη για τη συναυλία του στο θέατρο Γης, επέλεξε να κάνει μία στάση στην κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου», να μαγειρέψει μακαρόνια με λαχανικά και να δείξει την αλληλεγγύη του για τον συνάνθρωπο.

Πλήθος κόσμου πέρασε από την περιοχή για να δει από κοντά τον καλλιτέχνη και να φωτογραφηθεί μαζί του, ενόσω αυτός βρισκόταν επί τω έργω.

Να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής έχει επιλέξει και στο παρελθόν να παρευρεθεί σε αντίστοιχες δράσεις, ενώ όπως αποκαλύπτει και ο προσωπικός του λογαριασμό στο Instagram είναι λάτρης της μαγειρικής στο σπίτι του.

Η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαγειρεύει κάθε Κυριακή στο ίδιο σημείο και έπειτα είτε μοιράζει τα γεύματα σε όσους τα χρειάζονται είτε είναι ανοιχτά προς το κοινό ούτως ώστε να το παραλάβει όποιος το επιθυμεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram