Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο Μητσοτάκης στην προπόνηση της ομάδας ποδοσφαίρου τυφλών στη Μίκρα

Αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός πήγε στην προπόνηση της ομάδας ποδοσφαίρου των τυφλών.

Τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Μίκρας επισκέφτηκε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη για το τριήμερο των εγκαινίων της 85ης ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός μετέβη απευθείας από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στη Μίκρα, όπου στο νέο γήπεδο που έχει κατασκευαστεί προπονείται και η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου των Τυφλών. Ο πρωθυπουργός έφτασε γύρω στις 19.00' στη Μίκρα και συνομίλησε με τα μέλη της ομάδας για περίπου 20 λεπτά.

Εξάλλου το ΕΑΚ Μίκρας αποτελεί το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Τυφλών.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει την ευαισθησία του για τη συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών και για τη συγκεκριμένη ομάδα. Το 2019 τέτοιες μέρες είχε και πάλι συναντήσει στη Θεσσαλονίκη τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Τυφλών (5Χ5), στη διάρκεια της προπόνησής τους, όταν προετοιμάζονταν για την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Τυφλών, που εκείνη τη χρονιά διεξήχθη στη Ρώμη.

Ο πρωθυπουργός μετά τη Μίκρα μετέβη στη δυτική Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο The Met, όπου θα καταλύσει και γύρω στις 8.30' θα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς, όπου θα έχει προσωπικές συναντήσεις, αλλά και συνάντηση για λίγη ώρα με τους δημοσιογράφους, που συμμετέχουν στο καθιερωμένο προεκθεσιακό ραντεβού με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.