Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα για να αποφύγει έλεγχο της ΕΛΑΣ

Ο 53χρονος ήθελε να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας - Μετά από καταδίωξη συνελήφθη

Επεισοδιακή ήταν χθες η σύλληψη ενός 53χρονου άντρα μετά από καταδίωξη στην περιοχή της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Ο 53χρονος κινούμενος με όχημα, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, εισήλθε σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες της οδού, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα προκαλώντας υλικές ζημιές. 

Ο 53χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη σε οικισμό των Διαβατών. Νωρίτερα, είχε αφαιρέσει τσαντάκι ανυποψίαστου πολίτη που βρισκόταν σε κατάστημα ψιλικών, καθώς και εμπορεύματα από την επιχείρηση.

Εκτός από τον 53χρονο αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη κατά το τελευταίο 24ωρο προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις πέντε ατόμων για περιπτώσεις κλοπής αποτρέποντας την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.