Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οκτώ συλλήψεις για ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα

Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης προχώρησαν το Σάββατο σε συνολικά οκτώ συλλήψεις για περιπτώσεις παράβασης των νόμων για ναρκωτικά και τελωνειακό κώδικα.

Στη σύλληψη συνολικά οκτώ ατόμων για ναρκωτικά και παράβαση του τελωνειακού κώδικα προχώρησαν το Σάββατο, 6 Μαρτίου, αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου και της Ομάδας Παρεμπορίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, στις περιοχές Αγίων Πάντων και Κορδελιού αντίστοιχα, δύο αλλοδαποί, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν συνολικά 266 πακέτα τσιγάρα και 10 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, εντοπίστηκε στο κέντρο της πόλης μία σακούλα που περιείχε 30 πακέτα τσιγάρα χωρίς την προβλεπόμενη ταινία.  

Ακόμη, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν κατά το τελευταίο 24ωρο έξι 6 άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία.