Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Δρομείς έτρεξαν στο Olympic Day Run για καλό σκοπό (vid)

Περνώντας κάτω από τον φωτισμένο για την ημέρα της καρδιάς Λευκό Πύργο, οι δρομείς χειροκροτήθηκαν από τους περαστικούς και από τους καθήμενους

Διακεκριμένοι αθλητές και προπονητές, αθλητικοί σύλλογοι και σωματεία από όλη τη χώρα, καθώς και ενεργοί πολίτες έδωσαν ραντεβού στη γραμμή της εκκίνησης και έτρεξαν για καλό σκοπό, για το Olympic Day Run, στη Θεσσαλονίκη.

Περνώντας κάτω από τον φωτισμένο για την ημέρα της καρδιάς Λευκό Πύργο, οι δρομείς χειροκροτήθηκαν από τους περαστικούς και από τους καθήμενους στις καφετέριες.



Το Olympic Day Run εκκίνησε στις 17:30 με τον αγώνα δρόμου 10χλμ. Στις 19:30 δόθηκε η εκκίνηση των 5χλμ, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 21:00 με τον αγώνα δρόμου κοινωνικής προσφοράς και δυναµικού βαδίσµατος 2χλμ. Όλες οι διαδρομές έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του γλυπτού Ομπρέλες.

Φέτος, το Olympic Day Run GREECE ενώνει τις δυνάμεις του με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό να χαρίσει περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Με κάθε εγγραφή στα πακέτα κοινωνικής προσφοράς των Αγώνων 10, 5 ή 2 χλμ. προσφέρονται 3 ευρώ στον αδιάκοπο αγώνα του Οργανισμού να έχει κάθε παιδί όλα όσα αξίζει και δικαιούται.  

Ο αγώνας τέλει υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας.

Να σημειωθεί πως για τις ανάγκες του Run κλειστοί παρέμειναν από νωρίς το απόγευμα αρκετοί κεντρικοί δρόμοι της πόλης.