Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο (φωτο+vid)

Οι Ισραηλινοί οπαδοί φώναξαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους. Στο σημείο βρίσκεται πλήθος αστυνομικών δυνάμεων που θα τους συνοδεύσουν μέχρι το γήπεδο

Στον Λευκό Πύργο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν οπαδοί και φίλαθλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκοπό να μετακινηθούν στη συνέχεια στη Χαριλάου και στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στον Άρη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Διαβάστε ακόμη: Σημαντική βοήθεια του Άρη σε φίλο της Μακάμπι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα (vid)

Οι εκατοντάδες Ισραηλινοί οπαδοί φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, ενώ εξαιτίας της παρουσίας τους άλλαξαν δρομολόγια των αστικών λεωφορείων που διέρχονται από την παραλιακή. Στο σημείο βρίσκεται πλήθος αστυνομικών δυνάμεων που θα τους συνοδεύσουν στη συνέχεια μέχρι το γήπεδο του Άρη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 ενώ αναμένεται το «Κλεάνθης Βικελίδης» να γεμίσει από φίλους του Άρη. Οι κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 και θα να προκριθούν στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:

Πηγή φωτογραφιών: Πειρατολόγιο