Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οπαδός του Άρη ο 19χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Το αντίο από ΑΣ, Super 3

Τον 19χρονο Αλέξανδρο Σαλονικίδη αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τόσο ο σύνδεσμος φίλων του Άρη, Super 3, όσο και ο ΑΣ Άρης

Φίλαθλος του Άρη ήταν ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Καλαμαριά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν η μοτοσικλέτα η οποία οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Τον 19χρονο Αλέξανδρο Σαλονικίδη, ο οποίος λίγες ώρες πριν το βράδυ της Τρίτης είχε βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης για να υποστηρίξει την ομάδα του στον αγώνα της κόντρα στη Λαμία, αποχαιρέτησαν τόσο ο σύνδεσμος φίλων του Άρη, Super 3, όσο και ο ΑΣ Άρης, με ανακοινώσεις τους.

«Κάτι τέτοιες στιγμές δεν ξέρεις τι να πεις, νιώθεις κενός, παγωμένος... Μια μαύρη μέρα ξημέρωσε σήμερα για την οικογένεια του συνδέσμου μας μετα το ξαφνικό χαμό του αδελφού μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη... Παλικάρι 19 χρονών, μαγκάκι και οπαδός... Χθες το βράδυ αγκαλιά στο πέταλο και σήμερα έφυγες μακριά μας... Σάλο αδερφέ μας καλό παράδεισο να έχεις δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ...», αναφέρει στο μήνυμά του ο Super 3, αναρτώντας και φωτογραφίες του αδικοχαμένου νεαρού.

Από την πλευρά του ο ΑΣ Άρης εκφράζει «τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο, πρόωρο και απροσδόκητο χαμό του φιλάθλου της ομάδας μας, Αλέξανδρου Σαλονικίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών». «Η οικογένεια του Συλλόγου μας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», καταλήγει ο Ερασιτέχνης του συλλόγου.