Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος η Παναγιώτα Αθανασιάδου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία της Παναγιώτας Αθανασιάδου ως δημοτική σύμβουλος παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης - Ποια είναι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία της Παναγιώτας Αθανασιάδου ως δημοτικής συμβούλου στον δήμο Θεσσαλονίκης ενώπιον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Η κ. Αθανασιάδου προέρχεται από την παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» με επικεφαλής την Κατερίνα Νοτοπούλου και στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου παίρνει τη θέση της Μαρίας Αγαθαγγελίδου, που έφυγε από τη ζωή.

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρου Λεκάκη, της Κατερίνας Νοτοπούλου και των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Μαζί» Ρίας Καλφακάκου και Μαρίας Αρβανιτίδου.

Διαβάστε: Η 26χρονη Παναγιώτα Αθανασιάδου νέα δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης

Η κ. Αθανασιάδου είναι 26 ετών και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξηροκρήνη. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και ναυτιλιακά, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στο Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι. Παράλληλα έχει κάνει σπουδές και στο μακιγιάζ.

Σημειώνεται ότι η Παναγιώτα Αθανασιάδου είναι η νεότερη δημοτική σύμβουλος που θα κάθεται στα έδρανα του υφιστάμενου δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.