Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ουρές για rapid test στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρίσκεται από τις 10 το πρωί στο σημείο και διενεργεί τεστ γρήγορης ανίχνευσης του ιού σε πολίτες.

Δεκάδες πολίτες περιμένουν υπομονετικά στην ουρά, προκειμένου να υποβληθούν σε rapid test κορωνοϊού έξω στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Ευόσμου, που από το Σάββατο βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρού lockdown.

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρίσκεται από τις 10 το πρωί στο σημείο και διενεργεί τεστ γρήγορης ανίχνευσης του ιού σε πολίτες, οι οποίοι ανησυχούν για την εμφάνιση συνολικά 12 κρουσμάτων της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης, τα οποία εξάλλου οδήγησαν την πολιτεία να αυξήσει τα περιοριστικά μέτρα.

 

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στον δήμο και τις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αύριο Τρίτη 23.02, τα τεστ θα πραγματοποιούνται στο «θεατράκι», στον πεζόδρομο του Κορδελιού, ενώ την Τετάρτη 24.02 το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην πλατεία του Ευόσμου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, η διενέργεια τεστ ενδέχεται να συνεχιστεί και την Πέμπτη και την Παρασκευή.