Τρίτη 18 Μαΐου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΑΥΣΗ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ

Ο δήμος Θεσσαλονίκης δρομολογεί εργασίες συντήρησης κι επέκτασης των υπαρχουσών υποδομών στα κοιμητήρια τους προσεχείς μήνες

Για θέματα λειτουργίας των κοιμητηρίων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση σήμερα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης μεταξύ του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, εκπροσώπων των γραφείων τελετών και άλλων εμπλεκόμενων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Μακεδονίας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νέστωρας Νικολόπουλος, το μέλος της Ένωσης Κωνσταντίνος Ρωμέλιος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα κοιμητηρίων Κωνσταντίνος Ιακώβου, η Προϊσταμένη κοιμητηρίων του Δήμου Θεσσαλονίκης Ολίβια Ντυνίδου, ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Αθανασίου, ο Προϊστάμενος του Κοιμητηριακού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Παπανικολάου, ο Προϊστάμενος του Κοιμητηριακού Ναού Μαλακοπής π. Κωνσταντίνος Κουκόπουλος και ο Προϊστάμενος του Κοιμητηριακού Ναού Ευαγγελιστρίας Αρχιμανδρίτης π. Καρίκας Λεόντιος.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκε μεταξύ άλλων, η παύση κηδειών και ταφών Κυριακές κι αργίες στα κοιμητήρια.

Οι λειτουργοί κηδειών ενημερώθηκαν ότι, ο Δήμος Θεσσαλονίκης δρομολογεί εργασίες συντήρησης κι επέκτασης των υπαρχουσών υποδομών στα κοιμητήρια τους προσεχείς μήνες και η παύση κηδειών και ταφών τις Κυριακές κι αργίες θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία κι αγαστή συνεργασία, για τη δρομολόγηση κι επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ