Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Η Επανομή έχασε την άνοδο στη Γ' Εθνική και παράγοντας μπούκαρε στο γήπεδο

Ο άνδρας συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού καθώς μπούκαρε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα.

Τη δυσαρέσκειά του για απόφαση του διαιτητή σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Επανομή, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να εκφράσει παράγοντας της ομάδας Αναγέννησης με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική μεταξύ της Αναγέννησης Επανομής και του Αστέρα Τριποτάμου από τη Βέροια στο γήπεδο «Νίκος Σαράφης» ένας 67χρονος παράγοντας των γηπεδούχων εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα και διαμαρτυρήθηκε για απόφαση του διαιτητή.

Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία για παράβαση της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Η Αναγέννηση Επανομής στον αγώνα αυτόν, που ήταν ο τελευταίος των μπαράζ ανόδου του 2ου ομίλου, διεκδικούσε την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία χωρίς όμως να το κατάφερει καθώς οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με το επιβλητικό 1-4 και θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στην Α1 κατηγορία. Από την πλευρά της η ομάδα της Βέροιας θα είναι του χρόνου στη μεγαλύτερη κατηγορία, καθώς τερμάτισε πρώτη στον όμιλο.

φωτογραφία αρχείου