Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στέγη και ζεστασιά στο ΚΚΠΚΜ βρήκε άνδρας που ζούσε σε παράπηγμα

Ένας ταλαιπωρημένος συμπολίτης μας, που τελευταία απομονώθηκε σε παράπηγμα στη Σταυρούπολη, διαβιεί πλέον στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας

Σε έναν ασφαλή και ζεστό χώρο, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, μεταφέρθηκε άνδρας που ζούσε σε παράπηγμα στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός γνωστοποίησε η πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, Βασιλική Νάκου, η οποία συνεργάστηκε εχθές με τον δήμαρχο Παύλου Μελά, κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη με σκοπό να πειστεί ο άνδρας, που ονομάζεται Νίκος, να αφήσει το παράπηγμα και να μεταφερθεί σε έναν ασφαλέστερο χώρο.

Όπως αναφέρει η κ. Νάκου σε σχετική ανάρτησή της, πρόκειται για έναν ταλαιπωρημένο συμπολίτη μας που αποφάσισε τους τελευταίους μήνες να απομονωθεί σε ένα παράπηγμα στην περιοχή της Σταυρούπολης, παρόλες τις λύσεις που του πρότειναν η Ελληνική Πολιτεία και ο δήμος Παύλου Μελά.

Πλέον, την ατομική υγιεινή, τη φροντίδα και την προστασία του κ. Νίκου ανέλαβε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ήδη απολαμβάνει ήρεμος, φρεσκολουσμένος και καθαρός με καινούρια ρούχα, την φιλοξενία και τη φροντίδα μας σε ένα ζεστό περιβάλλον, καθαρό, λαμβάνοντας τη φαρμακευτική του αγωγή και φρεσκομαγειρεμένο φαγητό», τονίζει η κ. Νάκου στη δημοσίευσή της και προσθέτει ότι «η αγαστή συνεργασία μεταξύ των φορέων είναι αυτή που φέρνει πάντοτε επιθυμητά αποτελέσματα», ευχαριστώντας τους εργαζόμενους - συνεργάτες της για την αφοσίωσή τους στον συνάνθρωπο.