Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πέντε συλλήψεις για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Δύο περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς μεταναστών διαπίστωσαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στις συλλήψεις πέντε συνολικά ατόμων, που ενέχονται σε δύο περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, 25χρονος αλλοδαπός, καθώς εντοπίσθηκε να κινείται με ΙΧ στην Παλαιά Εθνική Οδό Κιλκίς-Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος 4 αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Επίσης, κοντά στο σημείο ελέγχου εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν ακόμη δύο αλλοδαποί, οι οποίοι περιφρουρούσαν τρεις ανήλικους αλλοδαπούς.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση αστυνομικοί συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες δύο αλλοδαπούς ηλικίας 32 και 20 ετών, καθώς ως οδηγός και συνοδηγός ΙΧ, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτό στην περιοχή των Διαβατών, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν έναν αλλοδαπό, ο οποίος δε διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

φωτογραφία αρχείου