Skip to main content

Περίεργη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν από ρακοσυλλέκτη 300.000 ευρώ! (vid)

Η υπόθεση αυτή πήρε περίεργη τροπή, καθώς το θύμα της κλοπής ήταν μεν συνταξιούχος λιμενικός αλλά ζούσε ως ρακοσυλλέκτης.

Κλοπή με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό, που σύμφωνα με τις πληροφορίες της Voria.gr φέρεται να προσεγγίζει ή και ξεπερνά τις 300 χιλιάδες ευρώ, έλαβε χώρα την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου το βράδυ στην οδό Γιαννιτσών.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 10 το βράδυ 61χρονος ημεδαπός διέρχεται από την Γιαννιτσών με κατεύθυνση από δυτικά προς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, όταν δύο άτομα που τον ακολουθούν κινούνται αστραπιαία και σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, του αποσπούν σακίδιο που είχε κρεμασμένο στην πλάτη του.

Όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η Voria.gr, τον 61χρονο που περπατά στο πεζοδρόμιο ακολουθούν δύο άνδρες φορώντας κουκούλες, φέρεται να του αρπάζουν το σακίδιο και στη συνέχεια να τρέπονται σε φυγή, προς την αντίθετη κατεύθυνση, διασχίζοντας τον δρόμο, με τον ηλικιωμένο άνδρα να τους κυνηγάει.

Η υπόθεση πήρε περίεργη τροπή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, το θύμα ήταν μεν συνταξιούχος λιμενικός αλλά ζούσε ως ρακοσυλλέκτης.

Ερωτηματικό παραμένει ο λόγος για τον οποίο το θύμα είχε ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό μαζί του, το οποίο μάλιστα κατά πληροφορίες το είχε μαζί του περίπου για ένα μήνα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου, με τους δράστες να αναζητούνται.