Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος που παρασύρθηκε από όχημα της ΕΛΑΣ-Δωρίζονται τα όργανά του

Ο νεαρός νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου - Η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του 16χρονου.

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 16χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην οδό Δενδροποτάμου, στους Αμπελόκηπους, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, σήμερα ανακοινώθηκε στην οικογένεια ο θάνατος του νεαρού. Η οικογένεια, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του 16χρονου.

Το παιδί είχε παρασυρθεί κινούμενο με το ποδήλατό του στη συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου από συμβατικό όχημα της αστυνομίας και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προανάκρισης.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη:Αυτόπτες μάρτυρες ψάχνει ο πατέρας 16χρονου που παρασύρθηκε από όχημα της ΕΛΑΣ

Ο πατέρας του νεαρού είχε απευθύνει έκκληση τις προηγούμενες ημέρες για να βρεθεί οποιοσδήποτε αυτόπτης μάρτυρας που να μπορεί να γνωρίζει για το περιστατικό.

Μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, ενώ σημειώνεται πως το περιστατικό δεν καταγράφηκε από κάποια κάμερα ασφαλείας καθώς στο σημείο υπάρχει στρατόπεδο και απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση.