Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν να μεταφέρουν τέσσερις παράτυπους μετανάστες στο πορτ μπαγάζ

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν κοντά στον κόμβο Ασσήρου να επιβαίνουν σε ΙΧ που είχε το ρόλο προπομπού άλλου οχήματος που μετέφερε παράνομα μετανάστες.

Χειροπέδες σε τέσσερις ημεδαπούς ηλικίας 23, 27, 42 και 42 ετών πέρασαν τις πρωινές ώρες εχθές αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης καθώς  ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν τους συλληφθέντες πλησίον του κόμβου Ασσήρου, να επιβαίνουν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε το ρόλο προπομπού έτερου οχήματος το οποίο μετέφερε παράνομα υπηκόους Συρίας.

Εντός του αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη μεταφορά, το οποίο βρισκόταν σε κοντινό σημείο, εντοπίστηκαν στο χώρο αποθήκευσης (πορτ μπαγκάζ) τέσσερις παράτυποι μετανάστες από τη Συρία, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.