Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πασαλάκια στην Καυταντζόγλου όπου οι δύο λωρίδες γίνονταν... μία (vid)

Στην οδό Καυταντζόγλου, λόγω των παράνομων σταθμεύσεων τις ώρες αιχμής, οι δύο λωρίδες γίνονταν μία. Μπήκαν πασαλάκια στο τελευταίο κομμάτι του δρόμου

Προστατευτικά πασαλάκια στο τελευταίο κομμάτι της οδού Καυταντζόγλου τοποθέτησαν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση του σημαντικού κυκλοφοριακού ζητήματος που παρουσιάζεται.

Στην οδό Καυταντζόγλου, από το ύψος της Καραμανλή έως και τη Λεωφόρο Στρατού, λόγω των παράνομων σταθμεύσεων τις ώρες αιχμής, οι δύο κυκλοφοριακές λωρίδες συχνά μετατρέπονται σε μία, με αποτέλεσμα, λόγω και του φωτεινού σηματοδότη στο ύψος της ΕΡΤ3, το μποτιλιάρισμα να γίνεται καθημερινό και εκνευριστικό φαινόμενο.

Με τα πλαστικά προστατευτικά πασαλάκια αλλά σε συνδυασμό με την αυξημένη επιτήρηση από την τροχαία και τη δημοτική αστυνομία, που μάλιστα τις προηγούμενες μέρες μοίρασε πρόστιμα σε οχήματα για παράνομη στάθμευση στο σημείο, η δημοτική αρχή ευελπιστεί σε επίλυση του ζητήματος.



Μιλώντας στη Voria.gr  ο τεχνικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μήτρου τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες να λυθεί στο μέτρο του δυνατού το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης. «Προσπαθούμε με μικρές λύσεις να διορθώσουμε ζητήματα. Η κίνηση δεν γνωρίζει διοικητικά όρια και πρέπει να συμβάλουμε όλοι ώστε να μην προκύπτουν προβλήματα», σημειώσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας να κάνει σχετικές ανακοινώσεις για το ζήτημα του κυκλοφοριακού στη Θεσσαλονίκη. Θα αναφερθεί στη συνεργασία που πρέπει να επιδείξουν κάτοικοι, επαγγελματίες και πολίτες για το ζήτημα που τόσο πλήττει την πόλη.