Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί στον Λαγκαδά από τη νεροποντή

Οι δρόμοι στο Καβαλάρι και το Περιβολάκι έχουν πλημμυρίσει με την κυκλοφορία των οχημάτων ακόμη και τώρα να διεξάγεται με ιδιαίτερα προβλήματα.

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχώπτωση που έπληξε κατά τη διάρκεια της νύχτας τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Ιδιαίτερα, οι δρόμοι στο Καβαλάρι και το Περιβολάκι έχουν πλημμυρίσει με την κυκλοφορία των οχημάτων ακόμη και τώρα να διεξάγεται με ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 100 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρεί σε 15 από αυτές. Παράλληλα επιχείρησε στην κοπή και απομάκρυνση ενός δέντρου το οποίο έπεσε λόγω της κακοκαιρίας.



Παράλληλα, η Πυροσβεστική συνέδραμε σε έξι περιστατικά με απεγκλωβισμό και μεταφορά σε ασφαλές σημείο, με τον αριθμό των ατόμων να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος.

Ο δήμος με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι η περιοχή βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και παρακαλεί τους δημότες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις εάν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη.



Παράλληλα, εφιστά την προσοχή των οδηγών στους δρόμους ειδικότερα κατά τη διέλευση των ιρλανδικών διαβάσεων, τις οποίες συνιστάται να αποφεύγουν.

Να σημειωθεί ότι η κακοκαιρία που έπληξε τον νομό το βράδυ της Πέμπτης δεν δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα στην υπόλοιπη πόλη.

Φωτογραφία αρχείου