Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Πνοές Ανέμων» στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς

Εικαστική δράση για μαθητές Γ-ΣΤ τάξεων δημοτικού, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη

Εικαστική δράση για μαθητές Γ-ΣΤ τάξεων δημοτικού, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου (ώρες 09:00-10:30 και 11:00-12:30), στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, στη Θεσσαλονίκη, οργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την ActionArt, στο πλαίσιο της πανελλήνιας εκστρατείας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Περιβάλλον και Πολιτισμός 2018 με τίτλο «Πνοές Ανέμων».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στοιχεία και υλικά της φύσης, όπως ο άνεμος και το μάρμαρο, προσεγγίζονται με πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο. Η δράση πραγματοποιείται με αφορμή την περιοδική έκθεση «Σμίλη και Μνήμη. Η συμβολή της μαρμαροτεχνίας στην αναστήλωση των μνημείων», που φιλοξενείται στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς.

Μέγιστος αριθμός μαθητών: 25

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν, απαραίτητη η προσυνεννόηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ναντίνα Κυριαζή στο τηλέφωνο 2310385662, e-mail: thess.piop@piraeusbank.