Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Πολύωρα προβλήματα στην υδροδότηση αύριο στο Πανόραμα

Τα προβλήματα θα είναι σε εξέλιξη από τις 09:00 έως τις 14:00 λόγω εργασιών τοποθέτησης παροχομέτρου στη δεξαμενή Τουμπίτσας

Προβλήματα στην υδροδότηση θα σημειώθουν αύριο Τρίτη 30 Αυγούστου στην περιοχή του Πανοράματος, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Τα προβλήματα, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, θα είναι σε εξέλιξη από τις 09:00 έως τις 14:00 λόγω εργασιών τοποθέτησης παροχομέτρου στη δεξαμενή Τουμπίτσας για τις ανάγκες εγκατάστασης του συστήματος SCADA Ύδρευσης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Παχατουρίδου, Αναπαύσεως, Κομνηνών, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Πανοράματος- Θέρμης, Δημοκρατίας, Πέτρου Λεβαντή, όπως και στον παραδοσιακό οικισμό Πανοράματος, καθώς και στις παρακείμενες οδούς του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ.