Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης

Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι οι σεξουαλικές επαφές που είχε με την ανήλικη ήταν συναινετικές, ενώ παραδέχθηκε ότι την χτυπούσε.

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε ο 23χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την απολογία του σήμερα ο νεαρός σύμφωνα με την ΕΡΤ, ισχυρίστηκε ότι οι σεξουαλικές επαφές που είχε με την ανήλικη ήταν συναινετικές, ωστόσο παραδέχθηκε ότι ασκούσε βία σε βάρος της, τις οποίες τις απέδωσε στα όσα είχε βιώσει στο οικογενειακό του περιβάλλον στην παιδική του ηλικία.

Μάλιστα παραδέχθηκε ότι είχε αναρτήσει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μια γυμνή φωτογραφία του κοριτσιού με υβριστικό περιεχόμενο, την οποία όμνως απέσυρε στη συνέχεια.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός απειλούσε την ανήλικη ότι εάν δεν ενέδιδε στις σεξουαλικές του ορμές θα δημοσίευε video με προσωπικές τους στιγμές.

Ο εφιάλτης για την 14χρονη κράτησε ένα δίμηνο, μέχρι που τα όσα έπραττε ο 23χρονος καταγγέλθηκαν στην αστυνομία που προχώρησε την επομένη τηε καταγγελίας στη σύλληψή του.