Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΦΩΤΟ)

Στο πρότυπο των conveniense stores, μπορεί να εξυπηρετήσει όποιον ταξιδεύει για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους, για τουρισμό, για αναψυχή

Μέσα από μια καινοτόμα συνεργασία της εταιρείας Μασούτης με τη Fraport δημιουργήθηκε για πρώτη φορά ένα σούπερ μάρκετ μέσα σε χώρο αεροδρομίου. Βρίσκεται στον χώρο αφίξεων, στην έξοδο 2.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 12 Οκτωβρίου παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, «στη μετάβαση σε μια εποχή μετασχηματισμού των σημείων λιανικής πώλησης σε σημεία εξυπηρέτησης, η Μασούτης δηλώνει παρούσα  και το σηματοδοτεί με το σούπερ μάρκετ Μασούτης στο αεροδρόμιο».

«Στο πρότυπο των conveniense stores, μπορεί να εξυπηρετήσει όποιον ταξιδεύει για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους, για τουρισμό, για αναψυχή. Σε αυτό βρίσκει όλα τα απαραίτητα είδη όταν επιστρέφει από ταξίδι, μέχρι και με την τελευταία άφιξη πτήσης. Επίσης, μπορεί να βρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων τοπικών παραγωγών, αλλά και πολλές άλλες ιδέες για ξεχωριστά δώρα», συνεχίζει η εταιρεία.

Το κατάστημα λειτουργεί με συνεχές ωράριο από 7 το πρωί μέχρι 11 το βράδυ. «Διαθέτει όλα τα προϊόντα σε οικονομικές τιμές που ισχύουν σε όλα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης. Είναι ένα από τα 333 οικονομικά και ελληνικά σούπερ μάρκετ», αναφέρει η Μασούτης.

Και προσθέτει: «Έχει δημιουργηθεί με βάση το πρότυπο των νέων σούπερ μάρκετ Μασούτη που προσφέρουν ένα διαφορετικό, ποιοτικό και ευχάριστο περιβάλλον αγορών. Προσαρμοσμένο στο νέο concept του αεροδρομίου με σύγχρονο design και υλικά που δημιουργούν ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια».

«Από το προσωπικό του καταστήματος εκφράζονται όλες οι αξίες της εταιρείας, ποιότητα, φιλική εξυπηρέτηση, ευγένεια, φροντίδα προς τον καταναλωτή. Είναι ένα πρότυπο κατάστημα που κοσμεί τον χώρο του αεροδρομίου», καταλήγει η εταιρεία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ