Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ - ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Για προληπτικούς λόγους θα πρέπει τα καταστήματα να είναι κλειστά και να μην κυκλοφορούν άνθρωποι και ζώα στην περίμετρο του οικισμού.

Ψεκασμοί ακμαιοκτονίας υπέρμικρου όγκου (ULV) από εδάφους εντός και περιμετρικά του οικισμού της Επανομής πρόκειται να πραγματοποιηθούν από όχημα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 23:00.

Για προληπτικούς λόγους, σε όλη τη διάρκεια των ψεκασμών, θα πρέπει τα καταστήματα να είναι κλειστά και να μην κυκλοφορούν άνθρωποι και ζώα στην περίμετρο του οικισμού.

Συστήνεται, επίσης, και τα οικόσιτα και κατοικίδια ζώα να κλειστούν σε στεγασμένο χώρο για να περιοριστεί η έκθεση όλων στο ψεκαστικό μείγμα.

Οι πολίτες θα πρέπει να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα των κατοικιών τους, να φροντίσουν με όλους τους δυνατούς τρόπους να κρατήσουν το εσωτερικό των οικιών τους δροσερό και να φροντίσουν να μην είναι εκτεθειμένα στους εξωτερικούς χώρους είδη οικιακής χρήσης (π.χ. ρούχα, παιχνίδια κλπ).

Οι ψεκασμοί θα γίνουν υπό την επίβλεψη και την παρουσία ειδικών επιστημόνων της Περιφέρειας και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ