Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΣΤΗ ΛΗΤΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ - ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Επίγειοι ψεκασμοί για κουνούπια την Τετάρτη στη Λητή του δήμου Ωραιοκάστρου - Συνιστάται στους πολίτες να μην κυκλοφορούν συγκεκριμένες ώρες

Επίγεια ακμαιοκτονία με την μέθοδο ψεκασμού υπέρμικρου όγκου (ULV) για την καταπολέμηση των κουνουπιών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 23:00 στη Λητή του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο ψεκασμός θα πραγματοποιηθεί από τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τον ανάδοχο του έργου παρουσία αρμοδίων υπαλλήλων της ΠΚΜ.

Για προληπτικούς λόγους συνιστάται πολίτες και ζώα να μην κυκλοφορούν σε όλη τη διάρκεια των ψεκασμών στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΚΜ, οι πολίτες συνιστάται να κλείσουν πόρτες και παράθυρα των κατοικιών τους, να φροντίσουν με όλους τους δυνατούς τρόπους (κλιματιστικά, ανεμιστήρες κ.λπ.) να κρατήσουν το εσωτερικών των κατοικιών τους δροσερό και να φροντίσουν να μην είναι εκτεθειμένα στους εξωτερικούς χώρους είδη οικιακής χρήσης (π.χ. ρούχα, παιχνίδια). Επίσης, συστήνεται να μην είναι εκτεθειμένα σε εξωτερικούς χώρους οικόσιτα και κατοικίδια ζώα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ