Skip to main content

Πτώσεις δέντρων, αντλήσεις υδάτων και εγκλωβισμοί από τη μπόρα στη Θεσσαλονίκη (φωτο+vid)

Πτώσεις δένδρων σημειώθηκαν κυρίως στην ανατολική Θεσσαλονίκη από την ξαφνική μπόρα και τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν νωρίς το απόγευμα την πόλη.

Πτώσεις δένδρων και εγκλωβισμοί σε ασανσέρ σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη από την ξαφνική μπόρα και τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν νωρίς το απόγευμα την πόλη.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Μόλις μπήκαν σε ταξί έπεσε επάνω του δένδρο που ξεριζώθηκε (φωτο+vid)

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον εννέα δέντρα έχουν πέσει στην πόλη, εκ των οποίων δύο στην οδό Παπάφη, ένα στην οδό Παπαναστασίου, ένα στη Μ. Μπότσαρη, ένα στη Μιαούλη, ένα στη Ναυπλίου στην Κ. Τούμπα, κι ένα στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας. Στις τέσσερις περιπτώσεις, μάλιστα, υπήρξαν φθορές σε οχήματα. Ένα από αυτά ήταν ένα ταξί στο οποίο μόλις είχαν επιβιβαστεί δύο γυναίκες. Στα σημεία έχει κληθεί η πυροσβεστική υπηρεσία για την απομάκρυνση των πεσμένων δένδρων.

Επιπλέον, η πυροσβεστική έχει επιχειρήσει σε τουλάχιστον επτά περιπτώσεις απεγκλωβισμών ατόμων που βρίσκονται σε ασανσέρ.

Στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Καζαντζάκη 10 στη Σταυρούπολη η πυροσβεστική κλήθηκε για άντληση υδάτων.

Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας.