Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ομάδα εργασίας για τη διάσωση της εστίασης από το ΕΕΘ

Ομάδα Εργασίας που συστήθηκε πρόκειται να μελετήσει συγκεκριμένες προτάσεις που θα υποβληθούν το επόμενο διάστημα στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένες προτάσεις για τη στήριξη της Εστίασης ώστε να επανέλθει στην κανονικότητα με τις λιγότερες δυνατές απώλειες θα καταρτίσει η νέα Ομάδα Εργασίας που συγκροτήθηκε από μέλη της Διοίκησης του ΕΕΘ και του Σωματείου Εστιατόρων, Ψητοπωλείων και καφέ μπαρ Θεσσαλονίκης.

Επιμελητήριο και Σωματείο, εκτιμώντας ότι εάν ενώσουν τις δυνάμεις τους μπορούν να πετύχουν περισσότερα, αποφάσισαν να συγκροτήσουν την Ομάδα Εργασίας μετά τη συζήτηση που έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΕΘ.

Στη συνάντηση, που έγινε χτες Πέμπτη, συμμετείχε η Α' Αντιπρόεδρος του ΕΕΘ Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη και τα μέλη του ΔΣ Θοδ. Πανταλέων και Σωτ. Τοζακίδης από την πλευρά του Επιμελητηρίου και ο Γιάννης Φιλοκώστας και ο Μιχάλης Επιτροπίδης από την πλευρά του Σωματείου.

Έτσι, στην πρώτη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που σήμερα απασχολούν τις επιχειρήσεις της εστίασης, η πλειονότητα των οποίων παραμένουν κλειστές λόγω Πανδημίας.

Στην επόμενη συνάντηση θα μελετηθούν συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες θα υποβληθούν στην Κυβέρνηση, καθώς στόχος της Ομάδας Εργασίας είναι να καταλήξει σε συγκεκριμένες και επεξεργασμένες προτάσεις οι οποίες θα βοηθήσουν τους αρμοδίους υπουργούς να λάβουν τις σωστές αποφάσεις.