Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Το Καπάνι Project ζωντάνεψε την αγορά με μουσικές και street food (φωτο+vid)

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, η καλλιτεχνική διοργάνωση επέστρεψε δυναμικά και πάλι με μότο της τη «Συνέχεια»

Σε μία τεράστια υπαίθρια σκηνή μετατράπηκε η παραδοσιακή αγορά της Θεσσαλονίκης, Καπάνι, που φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο το 5ο Kapani Project.

Έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, η καλλιτεχνική διοργάνωση επέστρεψε δυναμικά και πάλι με μότο της τη «Συνέχεια», το οποίο σηματοδοτεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές, το αέναο ταξίδι της ζωής, της δράσης, της τέχνης, της επαφής.

Το πρόγραμμα άνοιξε στις 5 το απόγευμα, την ώρα που άρχισαν να κατεβάζουν ρολά οι καταστηματάρχες της αγοράς, με μουσική από dj. Ο ρυθμός ξεσήκωσε περαστικούς, τουρίστες και θαμώνες των γύρω μαγαζιών, ανθρώπους κάθε ηλικίας, που άρχισαν να χορεύουν, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της γιορτής.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα άρχισαν και οι πρώτες ζωντανές συναυλίες, με τους καλλιτέχνες να εναλλάσσονται στη σκηνή που έχει στηθεί στην οδό Σπανδωνή. Όσο περνά η ώρα η κίνηση αυξάνεται με τον κόσμο να απολαμβάνει τη μουσική, συνοδεία φαγητού και ποτού από τους υπαίθριους πάγκους που έχουν στηθεί.

Για όλο το διήμερο τα γραφικά στενά της αγοράς θα είναι γεμάτα με street food, live, dj sets και performances με καλλιτέχνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας σε ένα ξεχωριστό πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.