Skip to main content

Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν σε νοσηλευτικό ίδρυμα οι δύο τραυματίες

Δύο άτομα με τραύματα εντοπίστηκαν σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης και αναμένεται να εξεταστεί αν είναι οι τραυματίες από το αιματηρό επεισόδιο.

Σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης φέρονται να μετέβησαν οι δύο τραυματίες από το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή - Δύο τραυματίες (φωτο+vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, τα δύο άτομα δεν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο μετά τη συμπλοκή και αποχώρησαν από το σημείο.

Δείτε ακομα - Θεσσαλονίκη: Οπαδικές διαφορές πίσω από το πιστολίδι στη λεωφόρο Καραμανλή

Κατόπιν ερευνών, εντοπίστηκαν σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης δύο άτομα με τραύματα και θα εξεταστεί αν πρόκειται για τους δύο προαναφερθέντες, καθώς στο σημείο της συμπλοκής, πέρα από κάλυκες, βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή της λεωφόρου Κ. Καραμανλή με την οδό 28ης Οκτωβρίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενεπλάκησαν επιβάτες οχημάτων. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως τραυματίστηκαν δύο άτομα και σημειώθηκαν συνολικά τέσσερις πυροβολισμοί. Μάλιστα, μία από τις σφαίρες σφηνώθηκε σε πρόσοψη καταστήματος. 

Σύμφωνα με μαρτυρία, εμπλεκόμενοι στο σοβαρό επεισόδιο, που μάλιστα φέρονται να έριξαν με το όπλο, φορούσαν διακριτικά συλλόγου της Θεσσαλονίκης.