Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση στις 28/10 κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Διαδικτυακό κάλεσμα για συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών την ημέρα της Στρατιωτικής Παρέλασης. Συλλογή υπογραφών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών διοργανώνεται για τις 28 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Όλοι και όλες, μικροί και μεγάλοι παρόντες στην Στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11 π.μ.» αναφέρει σχετικό διαδικτυακό κάλεσμα.

«Όλοι παρόντες με την Ελληνική Σημαία στα χέρια και με ένα μαύρο περιβραχιόνιο ή μαύρη κορδέλα να βροντοφωνάξουμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Την παρέλαση θα λήξει ο Ελληνικός λαός ο οποίος θα παρελάσει πραγματοποιώντας πορεία στο τέλος της Στρατιωτικής παρέλασης».

Ως σημείο συγκέντρωσης οι διοργανωτές ορίζουν τον Κήπο του Ήχου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου, απέναντι από το 8ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

«Επίσης ο κόσμος θα μπορεί να παρευρίσκεται καθ' όλο το μήκος της Λεωφόρου απ' όπου στο τέλος της Στρατιωτικής παρέλασης και της έναρξης της παρέλασης - πορείας των πολιτών για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών να ενσωματώνεται ώστε να κατευθυνθούμε όλοι μαζί προς το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

Παράλληλα, συλλογή υπογραφών πραγματοποιείται μέσω γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας για την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών με ημερομηνία παράδοσης στις 28 Οκτωβρίου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.