Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ- ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΠΕΖΟΣ

Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης εντόπισαν τον 29χρονο να οδηγάει στην Εγνατία Οδό και παρά το σήμα που του έκαναν για έλεγχο, ο ίδιος δεν σταμάτησε.

Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού από τη Γεωργία, για παράνομη μεταφορά μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση και οδήγηση άνευ ικανότητας οδήγησης προχώρησαν βραδινές ώρες της Παρασκευής, 16 Ιουλίου, οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Κερδυλλιών) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο πραγματοποίησαν σήματα για να το ελέγξουν, πλην όμως ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος των διοδίων Ασπροβάλτας και συνελήφθη ο οδηγός, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει πεζός.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επτά αλλοδαποί, με υπηκοότητα από το Ιράν, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ