Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για ναρκωτικά εντός του ΑΠΘ και στην περιοχή της Ροτόντας

Η αστυνομία προχώρησε το τελευταίο 24ωρο σε τέσσερις συλλήψεις εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και στην περιοχή της Ροτόντας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά εντός του ΑΠΘ και στην περιοχή της Ροτόντας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στην περίπτωση του ΑΠΘ, συνελήφθησαν ένας 35χρονος Αλγερινός και ένας 32χρονος ημεδαπός έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία κάνναβης. Παράλληλα, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιμελώς κρυμμένο σε θάμνο εντός του Ιδρύματος δέμα κάνναβης βάρους 12,48 γραμμαρίων.

Στη Ροτόντα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 27χρονο Σύρο και έναν 36χρονο ημεδαπό έπειτα από πώληση κάνναβης από τον πρώτο στον δεύτερο, έναντι χρηματικού ποσού. Ακόμη, σε σιφόνι υδρορροής οικοδομής πλησίον του σημείου σύλληψης βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη συσκευασία κάνναβης βάρους 12,30 γραμμαρίων.

Επιπλέον σημειώθηκαν ακόμη 8 συλλήψεις σε διάφορες περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Σε όλες τις περιπτώσεις σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες.

φωτογραφία αρχείου