Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές και εκκρεμή εντάλματα το τελευταίο 24ωρο

Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη ατόμων το τελευταίο 24ωρο για ναρκωτικά, κλοπές και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ατόμων για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ αυτών συνελήφθη και ένας 26χρονος υπήκοος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 4,7 γραμμαρίων.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Νεαρός Γάλλος τραυμάτισε αστυνομικό και προκάλεσε φθορές σε περιπολικό

Επιπλέον όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα ο 26χρονος είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από ημεδαπή στο κέντρο της πόλης το κινητό της τηλέφωνο καθώς και την αστυνομική της ταυτότητα.

Οκτώ συλλήψεις για κλοπές, τρεις για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Αστυνομικοί της Ελληνικής Αστυνομίας ακόμη προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις οκτώ ατόμων για κλοπές και τρεις για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Μπαράζ συλλήψεων για ηχορύπανση από μπαρ, χειροπέδες σε 46 άτομα σε 9 μέρες!

Μεταξύ των ατόμων που συνελήφθηκαν για τα εκκρεμή διωκτικά έγγραφα είναι ένας 38χρονος από την Αρμενία σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα Σύλληψης και Προσωρινής Κράτησης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης καθώς και 4 αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών για το αδίκημα της κλοπής

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.