Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σήμερα τα βραβεία του ΕΕΘ για την επιχειρηματικότητα

Απονομή των Αριστείων Επιχειρηματικότητας σε επιχειρηματίες - μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και σε επαγγελματικά σωματεία

Απονέμονται σήμερα στις 18:00 τα Αριστεία Επιχειρηματικότητας από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Βασιλικό Θέατρο.

Πρόκειται για έναν νέο θεσμό για την προβολή και την ανάδειξη των επιχειρηματιών - μελών του ΕΕΘ που έχουν να καταδείξουν επιτεύγματα στον καιρό της οικονομικής κρίσης.

Τα βραβεία θα απονείμουν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, εκπρόσωποι κομμάτων και αντιπρόσωποι φορέων της Αυτοδιοίκησης και παραγωγικών τομέων.

Ειδική τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στον πρόεδρο της Aegean Airlines Ευτύχη Βασιλάκη, για την προσφορά του στην προβολή της Θεσσαλονίκης και ανάδειξή της ως σημαντικού τουριστικού προορισμού.

Θα τιμηθούν συνολικά 20 επιχειρήσεις που διαγωνίστηκαν στον θεσμό των Αριστείων του ΕΕΘ και εντάσσονται σε επτά κατηγορίες (Νεανικής, Γυναικείας, Αστικής, Περιφερειακής, Τουριστικής και Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας και ένα σωματείο για τη συνολική δραστηριότητά του), καθώς και τρία Επαγγελματικά Σωματεία για τη δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει προς όφελος των μελών τους.

Μετά από ειδική ψηφοφορία των μελών της ΕΣΗΕΜΘ θα απονεμηθεί και το Media Award, στην επιχείρηση που κατόρθωσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των Δημοσιογράφων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Στην κατηγορία διαγωνίσθηκαν έξι επιχειρήσεις - μέλη του ΕΕΘ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΑΕ του Προκοπίου Παυλοπούλου, Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.