Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Καϊτεζίδη με την πρόεδρο του «Ελπίδα»

Ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη συναντήθηκε με τη νέα πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων «Ελπίδα» - Τι συζητήθηκε.

Συνάντηση γνωριμίας αλλά και συνεργασίας του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη με τη νέα πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ανατολικής Θεσσαλονίκης «Ελπίδα», Μπέττυ Σεμακούλα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψής της στο δημαρχείο Πανοράματος.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τα προγράμματα πρόληψης που εφαρμόζει το Κέντρο «Ελπίδα», προς γονείς, νέους, εκπαιδευτικούς και άλλες κοινωνικές ομάδες με τη συνδρομή εθελοντών και τη συμμετοχή του σε κοινωνικά δίκτυα με στόχο την πρόληψη της τοξικοεξάρτησης των νέων, και την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας των κατοίκων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σε δήλωσή του ο κ. Καϊτεζίδης εξέφρασε τη στήριξη του στο Κέντρο «Ελπίδα» για το πολύτιμο, όπως είπε, κοινωνικό έργο που επιτελεί. Επιπλέον σημείωσε ότι εξετάστηκε το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας των δύο φορέων, σε εκδηλώσεις και δράσεις, όπως οι σχολές γονέων, η ατομική συμβουλευτική, καθώς και διαλέξεις σε σχολεία για σύγχρονα και επίκαιρα κοινωνικά θέματα που απασχολούν τους νέους.