Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση στελεχών ΣΥΡΙΖΑ με τους απεργούς εργαζόμενους στην e-food

Οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκαν για τα αιτήματα των απεργών δηλώνοντας τη στήριξή τους.

Στο πλευρό των εργαζομένων στην e-food οι οποίοι πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία, βρέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία A΄ Θεσσαλονίκης.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, συναντήθηκε σήμερα με τους απεργούς της e-food, μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου. Οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκαν για τα αιτήματα των απεργών και δήλωσαν την αμέριστη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στον αγώνα τους για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς, ο αναπληρωτής συντονιστής, Μίλτος Οικονόμου, τα μέλη της γραμματείας, Χρήστος Δουίτσης και Γιάννης Κωτίδης, η συντονίστρια της θεματικής Εργατικής Πολιτικής και μέλος της γραμματείας, Έφη Παπαλεξίου, τα μέλη της Ν.Ε. Νεκταρία Αγγελάκη και Γιώργος Φιλίππου,οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης και Κατερίνα Νοτοπούλου, η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμητρα Θωμά και άλλα στελέχη και μέλη του κόμματος.

«Μετά τη μαζική μετατροπή των συμβάσεων εργασίας από την εταιρία, η οποία εκμεταλλεύτηκε τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν δυναμικά ενώ ένα μεγάλο κύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης εκδηλώθηκε από τον ελληνικό λαό. Η αντίδραση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την υπαναχώρηση της εταιρίας και τη μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου. Πρόκειται για νίκη των εργαζομένων η οποία ανοίγει νέους δρόμους για την αναγέννηση του συνδικαλιστικού κινήματος, χωρίς εξαρτήσεις και πατερναλισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.