Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ταλαιπωρία ξανά στον Περιφερειακό - Σε αναμονή για Αποκεντρωμένη

Με πολλές καθυστερήσεις η κυκλοφορία των οχημάτων στον Περιφερειακό - Μποτιλιάρισμα και στο κέντρο καθώς οι οδηγοί ψάχνουν εναλλακτικές.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν για ακόμα μια φορά οι οδηγοί που κινούνται στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, καθώς σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην κατεύθυνση προς τα ανατολικά, ενώ τα οχήματα σχηματίζουν ουρές από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, καθώς η διέλευση των οχημάτων στο σημείο των έργων διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας. Οι εργασίες συντήρησης αναμένεται να διαρκέσουν έως το τέλος της εβδομάδας.

Σημειώνεται ότι κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπως είναι η οδός Λαγκαδά, καθώς πολλοί οδηγοί ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους για να γλιτώσουν την κίνηση στον Περιφερειακό.

Όπως αποκάλυψε το Σάββατο η Voria.gr, η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει υποβάλει εδώ και ένα μήνα αίτημα προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα εκτέλεσης έργων τις νυχτερινές ώρες, προκειμένου να μην δημιουργείται συμφόρηση την ημέρα, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση.

Διαβάστε - Η γραφειοκρατία ταλαιπωρεί χιλιάδες οδηγούς στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

«Βρισκόμαστε κι εμείς, όπως και οι πολίτες σε ένα καθεστώς άτυπης ομηρίας», σημείωσε μιλώντας στη Voria.gr, ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Πάρις Μπίλλιας, ο οποίος γίνεται αποδέκτης των έντονων διαμαρτυριών των πολιτών.

φωτογραφία αρχείου