Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις συντήρησης αγροτικών οδών στον δήμο Λαγκαδά

«Από την πρώτη μέρα της θητείας μας ξεκαθαρίσαμε ότι είναι προτεραιότητά μας ένα καλοσυντηρημένο δίκτυο αγροτικών οδών», είπε δήμαρχος Λαγκαδά.

Συνεχείς και αδιάλειπτες είναι οι εργασίες του δήμου Λαγκαδά ώστε να ολοκληρωθούν με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση των αγροτικών οδών αλλά και τον καθαρισμό εκτάσεων από ξερά χόρτα ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος πυρκαγιάς εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου.

Ειδικότερα το τελευταίο διάστημα, συνεργεία του Δήμου Λαγκαδά προχώρησαν στην αποκατάσταση αγροτικών οδών που υπέστησαν ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα στην Τοπική Κοινότητα Σαρακήνας, ενώ στην Τοπική Κοινότητα Αρδαμερίου αποκαταστάθηκε αποκομμένος αγροτικός δρόμος με σκαπτικό μηχάνημα.

Στην Τοπική Κοινότητα Κρυονερίου πραγματοποιήθηκε η επιδιόρθωση και συντήρηση του δικτύου αγροτικής οδοποιίας, ενώ στις Τοπικές Κοινότητες Σοχού και Ανάληψης ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός εκτάσεων από ξερά χόρτα και απορρίμματα για λόγους πυρασφάλειας.

«Από την πρώτη μέρα της θητείας μας ξεκαθαρίσαμε ότι είναι προτεραιότητά μας ένα καλοσυντηρημένο δίκτυο αγροτικών οδών, ώστε να διευκολύνουμε την εύρυθμη λειτουργία του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας. Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.