Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο για εκλογή προέδρου

Η συνεδρίαση για εκλογή προέδρου του δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη και θα μεταδοθεί από το κανάλι του δήμου στο YouTube

Σε ειδική συνεδρίαση συγκαλείται το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 7 Μαρτίου, στις 11.00 το πρωί, με θέμα την εκλογή προέδρου του οργάνου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας και θα μεταδοθεί από το κανάλι του δήμου Θεσσαλονίκης στο YouTube.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης που συγκάλεσε το πρωί της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, γνωστοποιήθηκε η διαγραφή του Δρόσου Τσαβλή από τη διοικούσα παράταξη μετά την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας για τους εμβολιασμούς εκτός λίστας. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μετά την άρνηση του κ. Τσαβλή να παραιτηθεί από την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου.

Σημειώνεται ότι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι υποχρεωτικά κάποιος από τη διοικούσα τον δήμο παράταξη.

Παράλληλα, σήμερα το μεσημέρι ο απερχόμενος πρόεδρος του διοιτηκού συμβολίου ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά όσων τον «ενέπλεξαν σε σκάνδαλο περί τους εμβολιασμούς».