Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη ως επιβάτιδα του ΙΧ που παρέσυρε την 21χρονη στην Καμάρα

Η νεαρή ημεδαπή συνελήφθη στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καθώς εμπλέκεται στην υπόθεση παράσυρσης της φοιτήτριας - Ήταν επιβάτης του ΙΧ

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μία 19χρονη που φέρεται να είναι συνεπιβάδιτα στο όχημα που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Καμάρα.

Η νεαρή ημεδαπή εντοπίστηκε από τις δυνάμεις της Τροχαίας και, ύστερα από επικοινωνία μαζί τους, μετέβη η ίδια στην Υποδιεύθυνση, όπου και συνελήφθη. Η ίδια αναμένεται να μεταβεί στον Εισαγγελέα.

Διαβάστε σχετικά - Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της παράσυρσης της 21χρονης φοιτήτριας στην Καμάρα

Να σημειώθεί πως στην ταυτοποίηση του δράστη της παράσυρσης φέρεται να έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στη Voria.gr, πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό με ιστορικό παραβατικής συμπεριφοράς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως για την ταυτοποίησή του αξιοποιήθηκε και μαρτυρία οδηγού λεωφορείου που ήταν κοντά στο συμβάν.

Η 21χρονη νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου. Φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ φέρει κατάγματα και θλάσεις σε πνεύμονα και σπλήνα.