Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Stand-up symphony - Κωμωδία και συμφωνική μουσική από την ΚΟΘ

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα δοθεί μια ιδιαίτερη παράσταση στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. από την ΚΟΘ και τον κωμικό Δημήτρη Δημόπουλο.

Το πρωτοπόρο και αγαπημένο ‘Stand-up symphony’ επιστρέφει δυναμικά την ερχόμενη εβδομάδα με συναυλίες για τα σχολεία της Θεσσαλονίκης, live stream για τα σχολεία όλης της Ελλάδας και ολοκληρώνει τον πρώτο φετινό του κύκλο με μία παράσταση για όλους το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ..

Ο γνωστός κωμικός Δημήτρης Δημόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή με την Κ.Ο.Θ. και με το αστείρευτο χιούμορ του απαντά σε ερωτήματα όπως ‘Ποιος είναι ο κώδικας συμπεριφοράς σε μια συναυλία συμφωνικής μουσικής;’ ή το ‘Πώς άλλαξε ο τρόπος που ακούμε μουσική τον τελευταίο αιώνα;’ αποκαλύπτοντας πως ο καθένας μας μπορεί να (και ίσως έχει ήδη) παίξει όργανο μιας συμφωνικής ορχήστρας.
Μία ξεχωριστή παράσταση όπου η μουσική συναντά την κωμωδία όπως ποτέ άλλοτε!

Στο πόντιουμ της Κ.Ο.Θ. η Φαίδρα Γιαννέλου.

Ακούγονται έργα και αποσπάσματα έργων των Ροσσίνι, Γκρηγκ, Στράους, Στράους ΙΙ, Σαρπεντιέρ, Χαίντελ, Μέντελσον, Μότσαρτ, Έλγκαρ, Πονκιέλι, Σμέτανα, Ντβόρζακ, Βάγκνερ, Μπιζέ, Μουσόργκσκι, Τσαϊκόφσκι και Μπετόβεν.

Γενική είσοδος: 15€
Μειωμένο: 10€

Δωρεάν είσοδος για όλους τους φοιτητές του Α.Π.Θ. και τους φοιτητές του ΤΜΕΤ του ΠΑΜΑΚ