Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή τα 3 αδέρφια για τον φόνο του επιχειρηματία

Τα τρία αδέρφια, ηλικίας 17, 20 και 32 ετών πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης μετά τις 10 το πρωί και απολογήθηκαν διαδοχικά.

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας οι τρεις κατηγορούμενοι για τον φόνο του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο.

Τα τρία αδέρφια, ηλικίας 17, 20 και 32 ετών πέρασαν το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 10 το πρωί και απολογήθηκαν διαδοχικά στην 4η τακτική ανακρίτρια. Αύριο θα απολογηθεί και ο τέταρτος κατηγορούμενος που παραδόθηκε χθες

Οι κατηγορίες που βαραίνουν και τους τέσσερις είναι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και από κοινού, ενώ στον 20χρονο ασκήθηκε ποινή για παράμονη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος εργαζόταν στο κατάστημα του 45χρονου, από όπου φέρεται να απολύθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τέσσερα αδέλφια πήγαν στο ψητοπωλείο για να του ζητήσουν το λόγο ενώ όπως έγινε γνωστό η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να πέφτει νεκρός με 13 μαχαιριές, μια από τις οποίες τον βρήκε στην καρδιά, όπως σημειώνεται στην ιατροδικαστική εξέταση. Τις μαχαιριές στον ιδιοκτήτη φέρεται να κατάφερε ο 20χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αρνήθηκαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς όπως φέρονται να είπαν, πήγαν μεν για να ζητήσουν το λόγο της απόλυσης του 32χρονου ωστόσο δεν γνώριζαν ότι ο 20χρονος είχε μαζί του μαχαίρι. Όσον αφορά τον 20χρονο, φέρεται να ισχυρίστηκε πως θόλωσε όταν είδε τον 45χρονο να πιάνεται στα χέρια με τα αδέρφια του.